Alarma triple protecció

Et Protegim?

o si ho prefereixes et truquem ara mateix:

O truca'ns al

Oferta per a kit triple protecció (intrusió, incendis i inundacions)

Característiques del servei
 • Sense Permanència
 • 0€ d'alta
 • Connexió a CRA 24 hores amb avís a policia en cas d'intrusió i avís a bombers en cas de sinistre
 • Atenció al client, CRA i App disponible en català
 • Kit de benvinguda
 • Manteniment inclós
 • Configuració d'escenaris de foto automatitzats per quan es produeixin alarmes d'inundacions i incendis
 • Una vegada siguis client, convida a amics a fer-se de Protegim i aconsegueix fins a 5 mesos addicionals al 50% de descompte.

Quota

44,99€/mes*

I.V.A. inclòs

Elements del kit

 • 1 Central
 • 1 Sensor magnètic porta / finestra amb detecció d'obertura, inclinació i vibració
 • 2 fotodetectors amb foto sota demanda i gestió de privacitat
 • 1 Teclat amb sirena interior
 • 1 detector de fum
 • 1 detector d'inundacions
 • 1 Clauer d’accés
 • Plaques i cartells dissuasoris
 • App amb accés fins a 50 usuaris

* Preus amb iva inclòs. Contracte per 36 mesos. Si marxes abans de la finalització del contracte, no hauràs d'abonar les quotes pendents, només fer la devolució dels equips. Amb l'aplicació de la promoció 0€ d'alta si marxes abans de la finalització del contracte, només hauràs d'abonar 5,5 € per cada mes restant fins a la finalització del contracte, corresponent a les despeses de gestió de la teva alarma no amortitzades. En cas de gaudir de promocions descompte a la teva quota, si marxes abans dels 24 mesos hauràs d'abonar la totalitat dels descomptes gaudits.

La millor tecnologia de seguretat d’Europa,

al servei dels catalans

Amplia el teu concepte d’alarma:

seguretat, control, privacitat i confort en un únic sistema

Lladres i ocupes

Els detectors s’accionen d’immediat davant obertures de portes, trencaments de vidres i moviment. I si alguna cosa pot amenaçar la teva integritat, apreta el botó per demanar ajuda.

Focs i intoxicacions

El sistema t’avisa immediatament en cas de fum, augments sospitosos de temperatura o nivells perillosos de monòxid de carboni. I les potents sirenes dels detectors poden despertat inclús als que tinguin el son més profund.

Inundacions

Protegeix el terra, les catifes i els mobles de l’aigua. Rep notificacions de trencaments de tuberies o de qualsevol electrodomèstic que comenci a perdre aigua. Configura un tall automàtic al suministre en cas d’inundació.

Resposta ràpida davant qualsevol emergència

Si algú entra a casa teva a mitja nit, escoltes cops a la porta o els lladres amenacen als treballadors de la teva empresa, sol·licita ajuda amb un sol click.

Seguretat exterior

Detecta immediatament als intrusos abans no accedeixin a l’interior de la teva propietat amb els detectors exteriors i els magnètics preintrusió i fes que s’aturin accionant sirenes i llums. Activa el mode nocturn per armar el teu perímetre o quan estiguis dintre de casa.

Foto sota demanda i videovigilància

Demana fotos o connecta’t a les càmeres en temps real i des de qualsevol ubicació per veure què està passant, controlar què fa el gos, o veure què fan els teus fills o els teus treballadors.

Automatitza o acciona elements

Arma i desarma, fes fotos, controla portes, tancaments elèctrics, llums, subministraments i altres elements de casa teva, des de l'aplicació o programant escenaris automatitzats a partir d’un esdeveniment com detecció de moviment, variació de temperatura, o detecció de fuites d’aigua o fum.

Protegeix la teva privacitat

La Central Receptora només tindrà accés a les imatges quan l’alarma estigui armada. Gestiona els permisos dels usuaris, la privacitat de les fotos, i la visibilitat de les càmeres d’acord amb les teves preferències. A més a més, les fotos estan encriptades i la nostra alarma és immune als ciberatacs.

Cobertura màxima

Amb una sola central d’alarma podràs cobrir grans edificis com a centres de negocis, fàbriques, o edificis residencials, gràcies a l’abast del senyal de ràdio i la capacitat per integrar molts sensors.

Els millors dispositius

Els dispositius que utilitzem han rebut els premis més prestigiosos en els esdeveniments professionals més rellevants del món. A més, el sistema ha aconseguit la màxima puntuació, després de ser avaluada per cinc laboratoris independents.

dispositius_blancs
securica
export
excellence
CE

Més sòlid

El nostre sistema pot protegir propietats de qualsevol tamany. Tots els dispositius es comuniquen a distàncies superiors a 2.000 metres, fent servir radiofreqüència. La central fa saltar l’alarma immediatament si algú intenta interferir el sistema. També és immune a virus i ciberatacs, a més, s’actualitza online de forma regular per afegir noves funcions.

anti-inhibició
Anti-inhibició.
no virus
Inmunitat a virus i ciberatacs.
xifrat dades
Xifrat de dades.
Hub_Ajax

Més senzill

Instal·lació ràpida sense cobrir les parets de cables, s’adapta a qualsevol interior i disposa de bateries incorporades per més de 7 anys de duració. Per exemple si decideixes tenir una mascota, podem reconfigurar la teva alarma de forma remota.

Instal·lació en 30 minuts.
Manteniment en remot.
Més de 7 anys de vida útil de les bateries pre instal·lades.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa