Alarma triple protecció

Et Protegim?

o si ho prefereixes et truquem ara mateix:

O truca'ns al

Oferta per a kit triple protecció (intrusió, incendis i inundacions)

Característiques del servei
 • Sense Permanència
 • 0€ d'alta
 • Connexió a CRA 24 hores amb avís a policia en cas d'intrusió i avís a bombers en cas de sinistre
 • Atenció al client, CRA i App disponible en català
 • Kit de benvinguda
 • Manteniment inclós
 • Configuració d'escenaris de foto automatitzats per quan es produeixin alarmes d'inundacions i incendis
 • Una vegada siguis client, convida a amics a fer-se de Protegim i aconsegueix fins a 5 mesos addicionals al 50% de descompte.

Quota

44,99€/mes*

I.V.A. inclòs

Elements del kit

 • 1 Central
 • 1 Sensor magnètic porta / finestra amb detecció d'obertura, inclinació i vibració
 • 2 fotodetectors amb foto sota demanda i gestió de privacitat
 • 1 Teclat amb sirena interior
 • 1 detector de fum
 • 1 detector d'inundacions
 • 1 Clauer d’accés
 • Plaques i cartells dissuasoris
 • App amb accés fins a 50 usuaris

* Preus amb iva inclòs. Contracte per 36 mesos. Si marxes abans de la finalització del contracte, no hauràs d'abonar les quotes pendents. Només hauràs d'abonar 5 € per cada mes restant fins a la finalització del contracte, corresponent a les despeses de gestió i fer la devolució dels equips. Consulta'n les condicions per a més informació.

La millor tecnologia de seguretat d’Europa,

al servei dels catalans

Amplia el teu concepte d’alarma:

seguretat, control, privacitat i confort en un únic sistema

Lladres i ocupes

Els detectors s’accionen d’immediat davant obertures de portes, trencaments de vidres i moviment. I si alguna cosa pot amenaçar la teva integritat, apreta el botó per demanar ajuda.

Focs i intoxicacions

El sistema t’avisa immediatament en cas de fum, augments sospitosos de temperatura o nivells perillosos de monòxid de carboni. I les potents sirenes dels detectors poden despertat inclús als que tinguin el son més profund.

Inundacions

Protegeix el terra, les catifes i els mobles de l’aigua. Rep notificacions de trencaments de tuberies o de qualsevol electrodomèstic que comenci a perdre aigua. Configura un tall automàtic al suministre en cas d’inundació.

Resposta ràpida davant qualsevol emergència

Si algú entra a casa teva a mitja nit, escoltes cops a la porta o els lladres amenacen als treballadors de la teva empresa, sol·licita ajuda amb un sol click.

Seguretat exterior

Detecta immediatament als intrusos abans no accedeixin a l’interior de la teva propietat amb els detectors exteriors i els magnètics preintrusió i fes que s’aturin accionant sirenes i llums. Activa el mode nocturn per armar el teu perímetre o quan estiguis dintre de casa.

Foto sota demanda i videovigilància

Demana fotos o connecta’t a les càmeres en temps real i des de qualsevol ubicació per veure què està passant, controlar què fa el gos, o veure què fan els teus fills o els teus treballadors.

Automatitza o acciona elements

Arma i desarma, fes fotos, controla portes, tancaments elèctrics, llums, subministraments i altres elements de casa teva, des de l'aplicació o programant escenaris automatitzats a partir d’un esdeveniment com detecció de moviment, variació de temperatura, o detecció de fuites d’aigua o fum.

Protegeix la teva privacitat

La Central Receptora només tindrà accés a les imatges quan l’alarma estigui armada. Gestiona els permisos dels usuaris, la privacitat de les fotos, i la visibilitat de les càmeres d’acord amb les teves preferències. A més a més, les fotos estan encriptades i la nostra alarma és immune als ciberatacs.

Cobertura màxima

Amb una sola central d’alarma podràs cobrir grans edificis com a centres de negocis, fàbriques, o edificis residencials, gràcies a l’abast del senyal de ràdio i la capacitat per integrar molts sensors.

Els millors dispositius

Els dispositius que utilitzem han rebut els premis més prestigiosos en els events professionals més rellevants del món. A més, el sistema ha aconseguit la màxima puntuació, després de ser evaluada per cinc laboratoris independents.

dispositius_blancs
securica
export
excellence
CE

Més sòlid

El nostre sistema pot protegir propietats de qualsevol tamany. Tots els dispositius es comuniquen a distàncies superiors a 2.000 metres, fent servir radiofreqüència. La central fa saltar l’alarma immediatament si algú intenta interferir el sistema. També és immune a virus i ciberatacs, a més, s’actualitza online de forma regular per afegir noves funcions.

anti-inhibició
Anti-inhibició.
no virus
Inmunitat a virus i ciberatacs.
xifrat dades
Xifrat de dades.
Hub_Ajax

Més senzill

Instal·lació ràpida sense cobrir les parets de cables, s’adapta a qualsevol interior i disposa de bateries incorporades per més de 7 anys de duració. Per exemple si decideixes tenir una mascota, podem reconfigurar la teva alarma de forma remota.

Instal·lació en 30 minuts.
Manteniment en remot.
Més de 7 anys de vida útil de les bateries pre instal·lades.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa