Informació d’interès per a la teva instal·lació

 1. La instal·lació no implica obra, però sí que és necessari que els dispositius vagin fixats a la paret amb trepants (excepte els magnètics, que poden anar amb cinta de doble cara).
 2. La durada aproximada pot ser des d’1 hora a 2,5 h. depenent del nombre de dispositius.
 3. Recorda que el tècnic completarà l’estudi de seguretat sobre el terreny i podrà oferir-te petites millores sobre ala teva pre-configuració ajustant la teva quota abans no signis el contracte. 
 4. El titular o persona autoritzada (en cas de negoci) ha de ser present el dia de la instal·lació per signar el contracte. Si no fos possible, necessitem una autorització signada pel titular amb les dades de la persona que signarà en nom seu.
 5. Estigues segur que ens has avisat de les teves mascotes, descrivint-les de forma real, ja que pot afectar a la teva instal·lació. En cas contrari no serà possible realitzar una instal·lació que permeti als animals moure’s lliurement per l’interior o l’exterior tenint l’alarma armada. 
 6. Encara que no sigui imprescindible, és convenient que el nombre més gran de persones possibles que faran servir l’alarma estiguin presents per poder plantejar els dubtes i que el tècnic els hi pugui donar l’accés en aquest mateix moment.
 7. Has de tenir corrent al lloc de la instal·lació llevat que hagis sol·licitat un kit de bateria
 8. És recomanable una doble via de comunicació per Ethernet o GSM. En cas de no tenir-ne una de les dues, podem fer la instal·lació igualment. Si la instal·lació només tindrà comunicació via GSM assegura’t del fet que la cobertura 4G sigui estable almenys per un operador de telefonia mòbil.
 9. En cas que la teva instal·lació requereixi treballs previs de fusteria, electricitat o de paleta, assabentat que estiguin acabats abans de la teva cita, especialment si necessites punts de llum per les càmeres.
 10. És fonamental que coneguis per avançat les condicions del contracte, en especial la durada i les condicions de baixa abans del compliment del contracte (recorda, que no hauràs de pagar quotes pendents, només la part no amortitzada de les despeses de gestió i retornar els equips en cas que siguin de lloguer)
 11. Assegurat d’haver-nos informat si tenies una altra alarma instal·lada, si t’has encarregat de formalitzar la baixa i si es trobarà desinstal·lada el dia de la instal·lació.
 12. En cas de no complir-se alguns dels requisits per la instal·lació, prèviament avisats i confirmats per la teva part, i això faci que no es pugui dur a terme, l’empresa es reserva el dret a aplicar-li un recàrrec per desplaçament del tècnic segons tarifes vigents.
 13. Planteja qualsevol dubte almenys amb 24 hores d’antelació en horari de dilluns a divendres, de 9 a 19 hores enviant un correu a serveitecnic@protegim.cat o trucant al 900 525 271 ext. 2

Gràcies per la teva confiança. Ens veiem el dia de la teva cita.

Sol·licita la alarma per la teva empresa