Protegim, l’alarma que millor s’adapta al teu Ritme d’Estiu

Protegim - Kit_Foto

No pateixis per la teva llar i el teu negoci

talp - Estiu Protegim

Capsa regal amb la teva instal·lació

caixa turisme - Protegim

Si ets empresa turística, gaudeix d’una oferta exclusiva

talp02 - Estiu Protegim

*Preu alarma amb I.V.A inclòs. Alta i instal·lació gratuïtes. Contracte per 24 mesos: si marxes abans de la finalització del contracte, no hauràs d’abonar les quotes pendents. Només hauràs d’abonar 5,22 € per cada mes restant fins a la finalització del contracte, corresponent a les despeses de gestió. Si marxes durant els primers 12 mesos, hauràs d’abonar els descomptes dels quals t’hagis beneficiat en la contractació de la teva alarma. Capsa experiències valorada en 59,90 € de regal amb la instal·lació d’alarma. Promoció limitada a 50 uds. i no acumulable a altres ofertes. Consulta’n les condicions per a més informació.

Contracta una alarma catalana, que s’adapta al teu ritme, i reverteix al territori.

Desde Protegim volem que aquest estiu no pateixis per la teva llar o el teu negoci: fes teletreball des de la platja, marxa amb la família a la segona residència, fes escapades improvisades, ves de correfoc, assisteix a concerts i espectacles, descobreix cales ocultes, i sobretot, despreocupa’t i gaudeix. Perquè amb la nostra alarma ho tindràs tot controlat en tot moment.Dintre del nostre compromís amb el territori, des de Protegim volem posar el nostre granet de sorra perquè el sector turístic català recuperi mica en mica la normalitat.

Controla des de qualsevol lloc del mon mitjançant el teu mòbil tot el que succeeixi a la teva llar o el teu negoci.

Tingues la tranquil·litat de tenir l’alarma connectada a una central receptora que vetlla 24 hores per la teva seguretat.

recordatoris

Rep notificacions de qualsevol esdeveniment important.

Connecta’t a les càmeres en qualsevol moment.

Simula activitat connectant una llum o un aparell de ràdio encara que no hi siguis per dissuadir.

Què esperes? Contracta ara l’alarma catalana i deixa tot ben lligat abans de l’estiu.

Sabies que des de Protegim donem suport al sector turístic català?

El territori català és una joia: tenim platja, muntanya, ciutats monumentals, pobles i zones rurals amb encant, i un munt d’empreses que apropen tota aquesta riquesa als visitants tan del país com de fora. Dintre del nostre compromís amb el territori, des de Protegim volem posar el nostre granet de sorra perquè el sector turístic català recuperi mica en mica la normalitat.

caixa turisme - Protegim

Fomentem el turisme de proximitat amb una capsa regal per als nostres clients.

El 50 primers usuaris que es contractin l’alarma amb Protegim rebran com a regal promocional una capsa d’experiències valorada en 60€. Aquesta capsa, inclou 2300 opcions d’activitats, experiències de benestar o estades amb esmorzars per tota Catalunya. Tria la teva!
talp02 - Estiu Protegim

Oferta exclusiva per a empreses del sector turístic català.

Si ets una empresa que pertanys al sector turístic català, volem ser el teu servei d’alarma. Per aquest motiu t’oferim una oferta molt especial. Demana el teu pressupost!

HOMOLOGACIÓ I CERTIFICACIÓ

Homologació com empresa de Seguretat per la Direcció General de Policia (DGP) 2017/005

Certificació en execució i manteniment d’instal·lacions de protecció, detecció, comunicació, alarma i extinció d’incendis.

homologación y certificación

Sol.licita la teva alarma Protegim


Sol·licita la alarma per la teva empresa