Protegim,
L’alarma de proximitat

La millor tecnologia de seguretat, al servei dels catalans.

Càmeres de Videovigilància

Combina la teva alarma amb càmeres de videovigilància. Accedeix des de la mateixa App. Connecta les càmeres a la central receptora amb avís a policia.

Càmeres de videovigilància per a exteriors i interiors

Dissenyem el teu projecte de seguretat perimetral per a exteriors mitjançant les millors càmeres de videovigilància del mercat i establint circuits tancats de televisió (CCTV) per a realitzar una gestió activa de la detecció, la verificació i la dissuasió de les intrusions.

També podràs tenir controlades les zones interiors de la teva empresa o casa i observar desde l’aplicació del teu smartphone què és el que passa en cada moment i oblidar-te de preocupacions.

Configurem la teva alarma Protegim amb el millors sistemes de videovigilància del mercat

Protegim Safire
Protegim Uniview

Detecta intrusos de forma primerenca

Amb les nostres càmeres podràs realitzar una cobertura integral de tot el perímetre, detectant qualsevol activitat sospitosa per evitar danys, robatoris o tot tipus d’actes vandàlics en les teves instal·lacions.

Beneficis tecnològics del sistema CCTV

 • Immediatesa. Detecta a l’intrús just en el moment d’entrar a l’habitatge. 
 • Connexió amb la policia. El sistema avisa a les autoritats directament al detectar qualsevol incidència. 
 • Identificació. La qualitat de les nostres càmeres pot arribar a detectar a les persones implicades. 
 • Adaptabilitat. Control total i personalitzat de les zones més vulnerables i que es volen tenir assegurades. 
 • Assistència total. Connectats i en funcionament les 24 h dels 365 dies de l’any. 
 • Anti Sabotatge. Mètode d’actuació i avís en cas d’intent de sabotatge a la visibilitat de les càmeres. 
 • Major fiabilitat. L’estabilització d’imatge de les càmeres augmenta la fiabilitat en la detecció d’intrusos i disminueix l’avís de falses alarmes. 
 • Il·luminació virtual. La tecnologia Virtual IR permet il·luminar les zones més obscures per millorar la detecció de lladres.
 • Control de temperatura. A més de forma visual, permet diferenciar les persones dels animals amb el control de temperatura corporal, maximitzant l’eficàcia del sistema. 

Realitza videovigilància activa i dissuadeix els intrusos

Les nostres càmeres de videovigilància poden connectar-se a l’alarma fent sonar les sirenes a casa en cas d’intrusió o permetent activar altres elements dissuasoris des de la central de vigilància com altaveus o focus de seguretat.

L’accés a les càmeres de seguretat i la gestió de les incidències pot configurar-se per a ser gestionat des de l’interior de la instal·lació o des de l’exterior gràcies a la gran quantitat d’opcions:

 • App mòbil
 • Sala de videovigilància amb monitors
 • Accés en línia per a Central Receptora d’Alarmes
 • Qualsevol altra necessitat
Protegim Videovigilància activa

Videoanàlisi: màxima efectivitat de detecció fins i tot a llargues distàncies

Protegim Intrusió
 • El nostre sistema de seguretat és capaç de reduir el nombre de falses alarmes evitant les mascotes, insectes o fulles que poden realitzar interferències evitant així el desplegament innecessari de recursos.
 • Gràcies a la gran definició de les càmeres podem realitzar deteccions complexes tant durant el dia com a la nit, fins i tot aquelles en què els intrusos s’oculten parcialment, ronden o es beneficien de condicions climatològiques com la pluja o la neu.
 • L’alta sofisticació dels nostres sistemes de videovigilància activa permeten diferenciar a les persones dels animals amb sensors de temperatura, d’aquesta manera discriminem en tot moment el que és una intrusió del que no ho és, diferenciant els moviments habituals dins de la instal·lació dels sospitosos.

Dissenyem el teu Projecte a mida

Configurem la teva xarxa de videovigilància d’acord a les teves necessitats depenent del rang d’espai a vigilar, les necessitats de registre d’imatge i les preferències en la gestió de les deteccions.

Disposem dels millors dispositius de mercat en Càmeres de videovigilància IP, Càmeres de videovigilància wifi, monitors, gravadors DVR, targetes SD per configurar la solució més adequada en cada moment. 

Dissenyem l’estratègia de videovigilància activa per aprofitar al màxim les opcions que ofereix aquesta tecnologia, com evitar punts morts gràcies a les funcions intel·ligents de les càmeres, que permeten enfocar àrees concretes i estratègiques per detectar moviment.

Comunitats de propietaris
La teva comunitat de propietaris ja podrà descansar tranquil·lament. Gràcies a la ràpida reacció dels sistemes CCTV, la connexió directa amb la policia, i l’assistència i funcionament durant 24 h els 365 dies de l’any, les zones comunes del teu edifici estaran vigilades i fora de qualsevol perill.
Campes de vehicles i pàrquings
Evitem el sabotatge i robatori dels vehicles estacionats amb el nostre procés de verificació. La nostra tecnologia més avançada en seguretat perimetral permet detectar intrusos a grans distàncies, inclús parcialment ocults, és suficient amb que la persona estigui un 25% visible. A més, la qualitat de les càmeres pot arribar a detectar facialment a les persones implicades i passar a mans de les autoritats.
Naus industrials
Evitem el dany i el robatori de materials i maquinària en instal·lacions industrials. La tecnologia Virtual IR ens permet il·luminar virtualment les zones més obscures i amb pitjor visibilitat per millorar la detecció dels lladres. Els estabilitzadors d’imatge augmenten la fiabilitat en la detecció d’aquests intrusos i disminueixen les falses alarmes.
Espais esportius
Evitem que els intrusos es colin en espais esportius amb l'objectiu de realitzar actes vandàlics o beneficiar-se de les instal·lacions. El nostre sistema permet activar de forma remota elements dissuasius com sirenes, llums, o altaveus que permetin al personal de seguretat actuar de la manera necessària per mantenir assegurada la instal·lació.
Previous
Next

Sol·licita informació


HOMOLOGACIÓ I CERTIFICACIÓ

Homologació com empresa de Seguretat per la Direcció General de Policia (DGP) 2017/005

Certificació en execució i manteniment d’instal·lacions de protecció, detecció, comunicació, alarma i extinció d’incendis.

homologación y certificación

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa