☀️ 🌷 🌼 🌱
Et protegim aquesta primavera?

34,80€/mes

I.V.A. inclòs sis primers mesos

Després 43,50€/mes*

Canvia a una alarma catalana i de proximitat

o si ho prefereixes et truquem ara mateix:

O truca'ns al

Opinions dels nostres clients

L’atenció comercial ha estat excel·lent i rapidíssima, igual que la del tècnic que ens ha fet la instal·lació. Educació, amabilitat i professionalitat. L’atenció, la documentació i l’app en català, són un gran punt fort que costa de trobar i que per nosaltres és molt important. Ara caldrà veure com funciona i com és el servei postvenda. Gràcies
Gemma
Gemma
2023-08-01
Han sigut transparents a l'hora de donar informació sobre el cost de l'alarma i han estat atents en tot moment en anar solucionant les incidències. També ha sigut molt fàcil agendar la cita per realitzar la instal.lació.
Paula Oriach
Paula Oriach
2023-07-28
Vaig demanar informació i la noia que em va atendre va ser super clara. Avui ha vingut un instal·lador just a l'hora que havíem quedat. Molt agradable i eficient. Buscant solucions i sense crear problemes. M'ha explicart tot i és molt senzill i que intuïtiu Penso que estaré molt contenta del servei.
Karma karma
Karma karma
2023-07-27
He fet instal·lar amb protegim l'alarma, per la comoditat que et donen en tenir-l'ha en modalitat de lloguer sense tenir que comprar l'equip. Molt content, amb la amabilitat de les persones que m'han atès per la contractació i instal·ladors. Seguiu així. Moltíssimes gràcies.
Albert Plaja
Albert Plaja
2023-07-20
Servei d'atenció al client molt amable, no et maregen amb ofertes i contraofertes. La instal·lació ràpida i efectiva per part d'un tècnic molt expert i educat i el dia a dia molt fàcil a través del control de la seva app. Esperem no haver-la de fer servir però !
Vanesa Rigau
Vanesa Rigau
2023-07-16
Molt fácil de fer anar, al moment t’arriba missatge, tant a l’entrada al domicili desactivant l’alarma, com quan surts haguent-la activat. Ens ha passat que ens hem descuidat de desactivar l’alarma al entrar i, clar, ha començat a sonar amb un so molt estrident i en pocs segons missatges telefónics i mail d’avís i una posterior trucada de la central per preguntar si tot anava bé, previ pregunta del codi de seguretat; aixó ens fa sentir molt més segurs.
Josep Joaquim Roca
Josep Joaquim Roca
2023-07-06
Excel·lent atenció al client, instal·lació super ràpida i informant de qualsevol possible canvi en horari, gran varietat d'opcions i tecnics molt diligents. _________________________________________ Excellent customer service, super fast installation and reporting of any possible changes, a wide variety of options and very diligent technicians. ________________________________________ Excelente atención al público, instalación super rápida e informando de cualquier posible cambia, gran variedad de opciones y tecnicos muy diligentes.
Pau Baradad
Pau Baradad
2023-07-05
Molt bon servei. Atenció en català, a diferència de la majoria d’empreses. Vaig contactar amb ells perquè en una empresa de la competència van ser incapaços d’entendre el meu nom i cognoms. Instal.lació ràpida i eficient. Personal atent i amable.
Josep Galian
Josep Galian
2023-06-26

* Preus amb iva inclòs. Contracte per 36 mesos. Si marxes abans de la finalització del contracte, no hauràs d’abonar les quotes pendents, només fer la devolució dels equips, abonar 6,94€ per cada mes restant fins a la finalització del contracte i els descomptes gaudits. 

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa