Alarma intel·ligent

Possibilitats infinites d'automatització

Connecta la teva llar amb l’alarma Protegim i fes que respongui de forma activa davant qualsevol amenaça.

Programa el mode nit

El mode nocturn activa el perímetre de la propietat i protegeix a la teva família mentre dorm. Ajusta el desarmat automàtic per evitar molèsties innecessàries i falses trucades d’emergència.

Alarma intel·ligent, alarma catalana, alarma inteligente

Atura inundacions

Els detectors Ajax identifiquen el trencament d’una canonada i les fuites del rentaplats des de les primeres gotes. Un escenari activat pot apagar automàticament l’aigua corrent per evitar inundacions.

Tancament automàtic de portes i persianes

Evita situacions en les que els teus treballadors s’oblidin de tancar una persiana enrotllable o passar la clau d’una porta. Configura escenaris per activar automàticament els panys elèctrics i les persianes enrotllables a mesura que s’activa el sistema o crea un horari.

Il·lumina els intrusos

Dissuadeix als lladres que s’acosten a casa teva amb les llums cegadores i les fortes sirenes. Utilitza escenaris per encendre llums si s’activen els detectors de moviment a l’aire lliure.

Simula activitat a la teva llar

Si estàs passant uns dies fora de casa, pots programar activacions de diferents dispositius perquè sembli que hi ha algú: llums, TV, sistemes de so. D’aquesta manera, la teva llar no semblarà buida i no atraurà l’atenció dels lladres i ocupes.

Talla els subministraments en cas de foc

Els detectors d’incendis responen immediatament al fum o a l’augment de temperatura. Estableix un escenari per apagar la possible causa d’ignició.

Programa la calefacció

Activa la calefacció de la teva llar o segona residència hores abans d’arribar. Estalvia diners en calefacció creant escenaris. Ajusta l’horari de la calefacció i encén la caldera elèctrica automàticament a la nit, quan les tarifes són més baixes.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa