Alarma per a local

Aconsegueix la teva oferta

o si ho prefereixes et truquem ara mateix:


O truca'ns al

900 525 271

Alarma per a local

Aconsegueix la teva oferta

o si ho prefereixes et truquem ara mateix:


O truca'ns al

900 525 571

Oferta per a kit bàsic amb foto detecció

Característiques del servei
 • Sense Permanència
 • Alta i instal·lació gratuïtes
 • Connexió a CRA 24 hores amb avís a policia
 • Atenció al client, CRA i App disponible en català
 • Kit de benvinguda
 • Manteniment inclós
 • Una vegada siguis client, convida a amics a fer-se de Protegim i aconsegueix fins a 5 mesos addicionals al 50% de descompte.

Quota

39,99€/mes*

I.V.A. inclòs

Elements del kit

 • 1 Central
 • Novetat
  1 sensor magnètic porta /finestra amb tecnologia pre-intrusió. Detecta apertura, vibració i inclinació.
 • 2 Fotodetectors
 • 1 Teclat amb sirena interior
 • 1 Clauer d'accés
 • Plaques i cartells disuasoris
 • App amb accés fins a 50 usuaris


* Preus amb iva inclòs. Contracte per 24 mesos. Si marxes abans de la finalització del contracte, no hauràs d'abonar les quotes pendents. Només hauràs d'abonar 5,22 € per cada mes restant fins a la finalització del contracte, corresponent a les despeses de gestió i fer la devolució dels equips. Si marxes durant els primers 12 mesos, hauràs d'abonar els descomptes dels quals t'hagis beneficiat en la contractació de la teva alarma. Consulta'n les condicions per a més informació.

Afegeix els teus extres

Protegim - Anti intrusió

Dispositius anti intrusió addicionals

Si l’edifici, l’oficina o la instal·lació a protegir té una superfície molt gran, diverses plantes, o diverses entrades o zones vulnerables, podrà requerir detectors i sensors addicionals, i fins i tot un repetidor de senyal. 

Protegim - Videovigilància

Videovigilància avançada

· Instal·lació amb wifi o cablejades.
· Enregistrament d’imatges segons necessitats.
· Accés a les càmeres en temps real des de la mateixa aplicació de l’alarma.
· Opció de connexió amb CRA i altres sistemes de videovigilància activa.
· App exclusiva per a opcions avançades.
Servei de manteniment.

Protegim - Protecció perimetral

Protección perimetral

Protegeix el perímetre exterior de la teva empresa amb detectors exteriors i càmeres amb l’última tecnologia de visió nocturna, videoanàlisi, i algoritmes per a reduïr falses alarmes.

* Possibilitat d’activar escenaris de dissuasió dels intrusos en cas que s’activin els detectors.

Instal·lació i manteniment de sistemes de protecció contra incendis (PCI)

· Detecció d’incendis.
· Extinció d’incendis.
· Evacuació de fums.
· Extintors i manegues.
· Enllumenat d’emergència i senyalització.
· Possibilitat d’avís automàtic als bombers.

alarma - incendis

Prevenció d'incendis

Reacciona ràpidament al fum i els augments de temperatura i evita intoxicacions per inhalacions de monòxid de carboni.
Protegeix àrees d’enmagatzematge de materials inflamables.

*Possibilitat de tancar el subministrament de gas de forma automàtica. A més a més som empresa certificada per execució i manteniment d’instalacions de protecció, detecció, comunicació, alarma i extinció d’incendis.

Protegim - Control Accesos

Controla els accesos

Estableix un control d’accesos efectiu per als teus empleats a les teves instal·lacions amb els nostres teclats d’entrada, mandos, App mobile i controls d’accesos dactilars, facials i oculars.

Protegim - Botó de pànic

Botó de pànic

El teu personal el podrà presionar de forma discreta quan estigui sota amenaça. Ideal per a establiments.

La millor tecnologia de seguretat d’Europa,

al servei dels catalans

Sistema intel·ligent que detecta i actua

Lladres i ocupes

Els detectors s’accionen d’immediat davant obertures de portes, trencaments de vidres i moviment. I si alguna cosa pot amenaçar la teva integritat, apreta el botó per demanar ajuda.

Focs i intoxicacions

El sistema t’avisa immediatament en cas de fum, augments sospitosos de temperatura o nivells perillosos de monòxid de carboni. I les potents sirenes dels detectors poden despertat inclús als que tinguin el son més profund.

Inundacions

Protegeix el terra, les catifes i els mobles de l’aigua. Rep notificacions de trencaments de tuberies o de qualsevol electrodomèstic que comenci a perdre aigua. Configura un tall automàtic al suministre en cas d’inundació.

Resposta ràpida davant qualsevol emergència

Si algú entra a casa teva a mitja nit, escoltes cops a la porta o els lladres amenacen als treballadors de la teva empresa, sol·licita ajuda amb un sol click.

Seguretat exterior

Detecta immediatament als intrusos amb els nostres detectors i fés que s’aturin amb el molest soroll de les sirenes exteriors. Tots els veïns de l’edifici o dels voltants podran escoltar l’alarma i la central receptora rebrà una alerta instantània.

Videovigilància

Connecta les teves càmeres de seguretat i grabadores DVR a l’aplicació per poder veure tots els registres de vídeo des d’un sol dispositiu. Accedeix a ells des de qualsevol ubicació en temps real. 

Funcions domòtiques

Controla portes, tancaments elèctrics, llums, calefacció i altres elements de casa teva desde l’aplicació o fent servir el botó. 

Els millors dispositius

Els dispositius que utilitzem han rebut els premis més prestigiosos en els events professionals més rellevants del món. A més, el sistema ha aconseguit la màxima puntuació, després de ser evaluada per cinc laboratoris independents.

dispositius_blancs
securica
export
excellence
CE

Més sòlid

El nostre sistema pot protegir propietats de qualsevol tamany. Tots els dispositius es comuniquen a distàncies superiors a 2.000 metres, fent servir radiofreqüència. La central fa saltar l’alarma immediatament si algú intenta interferir el sistema. També és immune a virus i ciberatacs, a més, s’actualitza online de forma regular per afegir noves funcions.

anti-inhibició
Anti-inhibició.
no virus
Inmunitat a virus i ciberatacs.
xifrat dades
Xifrat de dades.
Hub_Ajax

Més senzill

Instal·lació ràpida sense cobrir les parets de cables, s’adapta a qualsevol interior i disposa de bateries incorporades per més de 7 anys de duració. Per exemple si decideixes tenir una mascota, podem reconfigurar la teva alarma de forma remota.

Instal·lació en 30 minuts.
Manteniment en remot.
Més de 7 anys de vida útil de les bateries pre instal·lades.

Control total

Encara que et trobis disfrutant d’unes merescudes vacances, podràs controlar la teva llar o el teu negoci. Rebràs notificacions quan els teus fills arribin de l’escola. Connecta’t en qualsevol moment a les càmeres. Assegura’t que l’estufa està apagada o controla el que fa el teu gos. En cas d’emergència la central et trucarà i l’aplicació t’enviarà notificacions i SMS, no et perdràs cap avís important.

Control total a distància.
Tres tipus d'avisos: trucades, SMS i notificacions.
Accés a càmeres de seguretat.
recordatoris
Recordatoris d'activació del sistema.

Possibilitats infinites d'automatització

Connecta la teva llar amb l’alarma Protegim i fes que respongui de forma activa davant qualsevol amenaça.

 • Programa el mode nit

  El mode nocturn activa el perímetre de la propietat i protegeix a la teva família mentre dorm. Ajusta el desarmat automàtic per evitar molèsties innecessàries i falses trucades d'emergència.

  Programa el mode nit
 • Atura inundacions

  Els detectors Ajax identifiquen el trencament d'una canonada i les fuites del rentaplats des de les primeres gotes. Un escenari activat pot apagar automàticament l'aigua corrent per evitar inundacions.

  Atura inundacions
 • Tancament automàtic de portes i persianes

  Evita situacions en les que els teus treballadors s'oblidin de tancar una persiana enrotllable o passar la clau d'una porta. Configura escenaris per activar automàticament els panys elèctrics i les persianes enrotllables a mesura que s’activa el sistema o crea un horari.

  Tancament automàtic de portes i persianes
 • Il·lumina els intrusos

  Dissuadeix als lladres que s'acosten a casa teva amb les llums cegadores i les fortes sirenes. Utilitza escenaris per encendre llums si s'activen els detectors de moviment a l'aire lliure.

  Il·lumina els intrusos
 • Simula activitat a la teva llar

  Si estàs passant uns dies fora de casa, pots programar activacions de diferents dispositius perquè sembli que hi ha algú: llums, TV, sistemes de so. D’aquesta manera, la teva llar no semblarà buida i no atraurà l’atenció dels lladres i ocupes.

  Simula activitat a la teva llar
 • Talla els subministraments en cas de foc

  Els detectors d'incendis responen immediatament al fum o a l'augment de temperatura. Estableix un escenari per apagar la possible causa d'ignició.

  Talla els subministraments en cas de foc
 • Programa la calefacció

  Activa la calefacció de la teva llar o segona residència hores abans d’arribar. Estalvia diners en calefacció creant escenaris. Ajusta l’horari de la calefacció i encén la caldera elèctrica automàticament a la nit, quan les tarifes són més baixes.

  Programa la calefacció

  Sol.licita la teva alarma Protegim


  Sol·licita la alarma per la teva empresa