Canvia a una alarma catalana i de proximitat

Qui som?

Protegim és una marca pròpia d’un grup empresarial especialista en retail, telecomunicacions i seguretat, amb més de 20 anys de trajectòria a Catalunya. Forment part i estem associats al teixit empresarial català, que aglutina empreses tan reconegudes del país com Bonpreu, Ametller Origen o Cooperativa Abacus, entre d’altres.  

La nostra seu social, així com la nostra activitat empresarial es desenvolupa únicament a Catalunya, i tenim el compromís de continuar així.  

Les nostres oficines centrals estan ubicades a les Franqueses del Vallès, i tenim presència a les ciutats més importants de les províncies de Barcelona i Girona 

Donem treball a més de 200 persones entre totes les nostres divisions i ubicacions a tot el territori

Com va néixer Protegim, l'alarma catalana?

La necessitat de protegir les nostres pròpies instal·lacions, i el fet  que l’oferta existent al mercat no es acabava de fer el pes, ens va estimular a desenvolupar el nostre propi servei d’alarma. Així doncs, l’any 2017 ens vam homologar com a empresa de seguretat i vam començar a donar-nos servei de seguretat a nosaltres mateixos, i a poc a poc, vam començar a oferir aquest servei a altres empreses. L’experiència prèvia en instal·lacions tècniques a gran escala i el fet que no existís un servei d’aquestes característiques al mercat, va fer que a principis de 2021 sorgís la marca Protegim, l’alarma catalana, amb la intenció de proporcionar un servei d’alarma de qualitat, català i de proximitat tant per empreses com per a particulars 

Dissuadim lladres i okupes
Compartim la llengua
Abolim les permanències
Revertim al territori

Compromís amb els ciutadans
i les empreses de Catalunya

Oferim un servei a mida. 
Escoltem les teves necessitats de seguretat de forma activa i treballem constantment per desenvolupar ofertes per a tipologies de clients i incorporar millores que donin resposta a les demandes dels nostres clients.  

Els nostres equips de venda t’ofereixen sempre l’opció que millor s’ajusta a les teves necessitats i resolent tots el teus dubtes, informant-te de forma transparent perquè no t’emportis cap mena de sorpresa.

alarma catalana

El nostre equip tècnic és propi, i el formem constantment per donar les millors solucions tècniques i per donar un servei proper al client. A més a més, a Protegim tenim una figura única que és el gestor d’instal·lacions, un professional que s’ocupa de verificar que la instal·lació s’ha fet de forma correcta mitjançant un check list i que el client comprengui com utilitzar l’alarma en el seu dia a dia.  

El nostre servei d’atenció al client està sempre al teu costat per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir.  

  • Podem resoldre la major part de les incidències en remot sense generar els inconvenients d’una visita a casa del client.  
  • Realitzem un manteniment anual presencial complint la normativa. 
  • Monitorem en temps real les alarmes, oferint un servei proactiu.  

Aquest compromís també l’ampliem també a l’hora de deixar-te anar. Perquè les teves necessitats o circumstàncies poden canviar, a Protegim abolim les permanències.

Opinions dels nostres clients

L’atenció comercial ha estat excel·lent i rapidíssima, igual que la del tècnic que ens ha fet la instal·lació. Educació, amabilitat i professionalitat. L’atenció, la documentació i l’app en català, són un gran punt fort que costa de trobar i que per nosaltres és molt important. Ara caldrà veure com funciona i com és el servei postvenda. Gràcies
Gemma
Gemma
2023-08-01
Han sigut transparents a l'hora de donar informació sobre el cost de l'alarma i han estat atents en tot moment en anar solucionant les incidències. També ha sigut molt fàcil agendar la cita per realitzar la instal.lació.
Paula Oriach
Paula Oriach
2023-07-28
Vaig demanar informació i la noia que em va atendre va ser super clara. Avui ha vingut un instal·lador just a l'hora que havíem quedat. Molt agradable i eficient. Buscant solucions i sense crear problemes. M'ha explicart tot i és molt senzill i que intuïtiu Penso que estaré molt contenta del servei.
Karma karma
Karma karma
2023-07-27
He fet instal·lar amb protegim l'alarma, per la comoditat que et donen en tenir-l'ha en modalitat de lloguer sense tenir que comprar l'equip. Molt content, amb la amabilitat de les persones que m'han atès per la contractació i instal·ladors. Seguiu així. Moltíssimes gràcies.
Albert Plaja
Albert Plaja
2023-07-20
Servei d'atenció al client molt amable, no et maregen amb ofertes i contraofertes. La instal·lació ràpida i efectiva per part d'un tècnic molt expert i educat i el dia a dia molt fàcil a través del control de la seva app. Esperem no haver-la de fer servir però !
Vanesa Rigau
Vanesa Rigau
2023-07-16
Molt fácil de fer anar, al moment t’arriba missatge, tant a l’entrada al domicili desactivant l’alarma, com quan surts haguent-la activat. Ens ha passat que ens hem descuidat de desactivar l’alarma al entrar i, clar, ha començat a sonar amb un so molt estrident i en pocs segons missatges telefónics i mail d’avís i una posterior trucada de la central per preguntar si tot anava bé, previ pregunta del codi de seguretat; aixó ens fa sentir molt més segurs.
Josep Joaquim Roca
Josep Joaquim Roca
2023-07-06
Excel·lent atenció al client, instal·lació super ràpida i informant de qualsevol possible canvi en horari, gran varietat d'opcions i tecnics molt diligents. _________________________________________ Excellent customer service, super fast installation and reporting of any possible changes, a wide variety of options and very diligent technicians. ________________________________________ Excelente atención al público, instalación super rápida e informando de cualquier posible cambia, gran variedad de opciones y tecnicos muy diligentes.
Pau Baradad
Pau Baradad
2023-07-05
Molt bon servei. Atenció en català, a diferència de la majoria d’empreses. Vaig contactar amb ells perquè en una empresa de la competència van ser incapaços d’entendre el meu nom i cognoms. Instal.lació ràpida i eficient. Personal atent i amable.
Josep Galian
Josep Galian
2023-06-26

Compromís amb la llengua

Com empresa de Catalunya, tenim un compromís amb la llengua pròpia del país: el català. 
Per això som una alarma pionera en oferir una experiència d’alarma 100% en català.

No canviïs d’idioma, canvia d’alarma 

#ProtegimLaLlengua

Atenció des de tots els departaments
Atenció des de central receptora d’alarmes
Contractes, documents i manuals
Comunicacions
Apps mòbils

Compromís amb el territori


Instal·lem la nostra alarma a tots els indrets i comarques del país

Volem generar riquesa i ocupació al territori de forma sostenible

Posem en marxa polítiques i accions que reverteixen al territori i la societat catalana

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa