Accés

Descobreix les possibilitats de gestió del sistema de seguretat

Protegim - acceso, accés - Dispositivos de acceso alarma

Teclat amb sirena interior

Teclat sense fils per a interiors, sensible al tacte, per a controlar un sistema de seguretat Protegim amb targetes i clauers protegides. A més, el teclat combi compta amb una sirena integrada. Utilitza la tecnologia DESFire per a identificar de manera ràpida i segura als usuaris, que es basa en la norma internacional ISO 14443 i combina xifratge de 128 bits i protecció contra còpies. Aquesta tecnologia també s’utilitza en els sistemes de transport de les capitals europees i en els sistemes d’accés en la NASA.

Característiques

Característiques

Clauer

Per desarmar el sistema de seguretat, només heu de presentar Clauer al lector al teclat. Aquest clauer protegit contra còpia, us permet gestionar els modes de seguretat sense contrasenya, compte d’usuari i accés a l’aplicació.

Comandament a distància

Comandament de seguretat sense fils bidireccional amb botó del pànic. Permet amar/desarmar ràpidament el sistema de seguretat, activa el mode nit per a la protecció parcial de la propietat i incorpora botó del pànic per a notificar a altres usuaris o a la central receptora en cas d’emergència.

Característiques

Característiques

Protegim - App

App mòbil

A Protegim treballem amb l’app Ajax Security System dissenyada per ajudar els usuaris a seguir en contacte amb les seves propietats des de qualsevol part del món. Gràcies a l’acord de col·laboració de Protegim amb Ajax, l’aplicació està disponible en llengua catalana.

Teclat amb pantalla tàctil

Teclat sense fils amb pantalla tàctil per gestionar la seguretat i accionar els elements deconfort. Compta amb una interfície intuïtiva similar a l’App.

Característiques

Detecció interior

Detecció exterior

Accessoris

Videovigilància

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa