Detecció exterior

Descobreix els dispositius de detecció de moviment aptes per l'exterior

Característiques

alarma detecció exterior

Fotodetector exterior PHoD

Detector de moviment inalàmbric per a exterior que permet verificació fotogràfica d’alarmes, i les funcions de foto sota demanda i foto per escenari, permetent mostrar la situació real a l’exterior de les instal·lacions quan s’activi qualsevol dispositiu, o bé, en el moment que l’usuari ho demani, enviant una sèrie de fins a cinc fotos. A més a més, els usuaris poden gestionar la configuració de privacitat del detector determinant el nivell d’accès que l’assignen a cada usuari de sistema i a la CRA.

Protegim - Fotodetector exterior

Fotodetector exterior

Aquest fotodetector és un detector de moviment sense fils per a ús en exteriors amb una càmera fotogràfica incorporada. Les fotos es prenen només en cas d’alarma de moviment. El Fotodetector exterior proporciona als usuaris i a les centrals receptores d’alarmes una verificació visual de les alarmes ràpida i segura, el que fa que els usuaris coneixen la situació real fins i tot abans que els lladres s’adonin. Una sèrie animada de fotos, preses per una càmera d’ampli rang dinàmic segueix a continuació de l’alarma de moviment instantani per a avaluar de manera precisa la situació. Les fotos es transmeten a través d’un protocol de radi xifrat patentat i es mostren en l’App.

Característiques

Protegim - Detector moviment exterior

Detector de moviment per exterior

El detector de moviment sense fils per a exterior emet una alarma immediata a l’aeroport de connexió quan nota intrusos. Els algoritmes de processament de senyals digitals minimitzen el risc de falses alarmes i ajuden al detector a ignorar a les mascotes. El dispositiu funciona fins i tot a temperatures extremadament altes o baixes.

L’algoritme intel·ligent LISA evita falses alarmes activades per animals en moviment, arbres i plantes que es gronxen, així com aus i insectes que es posen en el detector.

Característiques

Cortina doble exterior

Detector que controla el perímetre exterior sense generar obstacles per les persones que estan dins. Amb dos sistemes òptics independents amb sectors de visualització estrets i una configuració flexible, permet cobrir amb precisió 30 metres de detecció excloent possibles fonts de falses alarmes. L’exclusiu algorisme ELSA respon als intrusos descartan activacions per interferències naturals i mascotes.

Característiques

Detecció interior

Accessoris

Videovigilància

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa