Detecció interior

Descobreix els dispositius de detecció aptes per l'interior

alarma detecció interior

Fotodetector interior PHoD

Detector de moviment inalàmbric per a interiors que permet verificació fotogràfica d’alarmes, i les funcions de foto sota demanda i foto per escenari, permetent mostrar la situació real a l’interior de les instal·lacions quan s’activi qualsevol dispositiu, o bé, en el moment que l’usuari ho demani, enviant una sèrie de fins a cinc fotos. A més a més, els usuaris poden gestionar la configuració de privacitat del detector determinant el nivell d’accès que l’assignen a cada usuari de sistema i a la CRA.

Característiques

Característiques

alarma detecció interior

Fotodetector interior

El detector de moviment sense fils amb una càmera fotogràfica permetals usuaris i a la CRA veure ràpidament què va provocar una alarma. Per garantir la privacitat, les imatges es prenen només quan s’activa l’alarma.

Detector de moviment interior

El detector de moviment sense fils per a interior emet una alarma immediata al panell de control quan detecta a un intrús movent-se dins de la propietat protegida. Un algoritme integrat d’immunitat a mascotes minimitza el risc de falses alarmes activades per les mascotes.

Característiques

Característiques

Magnètic Porta/Finestra

Detector d’obertura sense fil que alerta al primer signe d’intrusió a l’habitació a través d’una porta o finestra oberta. Es pot instal·lar en tota mena de portes, incloent les de base metàl·lica. El dispositiu detecta l’obertura de la porta o finestra mitjançant relés reed d’alta gamma sobre els quals actua el camp magnètic.

Magnètic porta finestra amb detecció d’inclinació i vibració

Detector d’obertura sense fils que alerta d’indicis d’intrusió a les habitacions migllançant portes o finestres.

Característiques

Característiques

Detector cortina interior

Detector sense fils d’angle estret per a interior amb mùltiples aplicacions, com protegir el perímetre interior, generar una barrera de seguretat al garatge o al traster, protegir vitrines o ignorar grans mascotes mentre manté la teva propietat segura.

Detector de trencament de vidres

El detector utilitza un micròfon per reconèixer els sons de baixa freqüència dels impactes i els sons d’alta freqüència dels trencaments dels vidres. Ideal per protegir grans vidreres i aparadors. 

Característiques

Detecció exterior

Accessoris

Videovigilància

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa