Accessoris alarma

Coneix elements accesoris per augmentar la dissuasió, la protecció o el confort

Característiques

accesorios alarma, accessoris alarma, protegim

Sirena exterior

Sirena sense fils per a exterior que genera un so de fins a 113dB a una distància d’un metre per a dissuadir als lladres i atreure l’atenció dels veïns en cas d’Intrusió. Utilitza un acceleròmetre per detectar intents d’extracció.

Botó del pànic

En cas d’emergència, prement el botó es pot alertar instantàneament a la central receptora d’alarmes i als usuaris del sistema sobre el perill. La central receptora podrà avisar als cossos de seguretat, als bombers o als serveis sanitaris depenent de la configuració.

Característiques

Característiques

Detector de fum i temperatura

El detector d’incendis sense fils detecta ràpidament fum i augments de temperatura per alertar en cas de perill. La seva sirena incorporada és capaç de despertar als més dormilegues generant una potència sonora màxima de 85 dB.

Detector d’inundacions

Aquest detector està atent 24 hores, 7 dies a la setmana. Si l’aigua toca inclus només un dels quatre costats, el detector emet una alarma al hub. A més a més, quan l’àrea s’asseca, enregistra la condició i cancel·la automàticament l’alarma.

Característiques

Característiques

Monitor de qualitat de l’aire

Monitor intel·ligent de la qualitat de l’aire amb sensors de temperatura, humitat i CO2 que permet avaluar la dinàmica de qualitat de l’aire a la llar, el lloc de treball o qualsevol altre lloc. Els usuaris obtenen màxima precisió de mesurament, informació completa a l’App i poden activar-se escenaris d’automatització per recuperar el nivell de confort dels paràmetres.

Endoll Intel·ligent

Endoll intel·ligent sense cables que permet el control d’electrodomèstics de manera remota amb l’App. Controla el consum d’energia elèctrica, protegeix els dispositius de sobretensions i executa escenaris d’automatització.

Característiques

Característiques

Kit bateria

Un mòdul d’alimentació connecta els panell de control i els repetidors a una bateria externa especial seguretat per assegurar el funcionament de l’alarma encara que no hi hagi subministrament elèctric a la instal·lació.

Plaques dissuasives

Les plaques i adhesius dissuasius són uns elements fonamentals de la teva alarma. Estan dissenyades amb colors cridaners i s’ubiquen a llocs estratègics per on poden accedir els intrusos potencials per tal d’avisar-los que un habitatge o local compta amb l’alarma de Protegim instal·lada. Està demostrat que només pel fet de tenir una placa d’alarma fa que els lladres o ocupes abandonin el seu intent d’accedir a l’interior de l’immoble.

Característiques

Característiques

Detector de fum, temperatura i CO

Detector d’incendis sense fils amb sensors de calor, fum i monòxid de carboni. Amb el seu sensor d’última generació distingeix fum de vapor, i reacciona ràpidament a la combustió de materials sintètics minimitzant les falses alarmes. Instalable en qualsevol estança on hi hagi risc d’incendi: cuina, dormitori, menjador,despatx, golfes, taller, traster, passadís

Vàlvula de tancament d'aigua

Tanca el subministrament d’aigua de forma remota i de manera automàtica en cas de detecció de fuites.

Característiques

Detecció interior

Detecció exterior

Videovigilància

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa