Sistema

Coneix les característiques bàsiques dels dispositius que configuren el nostre sistema sense fils.

Característiques

Protegim - Jeweller

El senyal d'alarma

Jeweller és la nostra tecnologia de ràdio patentada, dissenyada per a la protecció avançada de propietats residencials i comercials. La tecnologia permet la comunicació bidireccional entre els dispositius del sistema per a la transmissió instantània d’alarmes. Les dades transmeses s’encripten mitjançant un xifrat de blocs amb una clau dinàmica. El nostre sistema detecta inhibicions i notifica les dificultats als usuaris, així com a una central receptora d’alarmes.
Hub_Ajax

Panell de control

El panell de control gestiona tots el dispositius del sistema de seguretat. La seva funció és notificar qualsevol amenaça als usuaris i a la central receptora d’alarmes de forma instantània. L’ús de la comunicació bidireccional permet a la central enviar senyals d’alarma, controlar els dispositius de forma remota i supervisar constantment l’estat del sistema.

A diferència d’altres companyies la central de Protegim s’instal·la adherida a les parets en un lloc ocult perquè els intrusos no puguin accedir amb facilitat.

Característiques

Característiques

Protegim - MotionCam

Fotodetector

El detector de moviment sense fils amb una càmera fotogràfica permetals usuaris i a la CRA veure ràpidament què va provocar una alarma. Per garantir la privacitat, les imatges es prenen només quan s’activa l’alarma.

Protegim - Motion Protect

Detector de moviment

El detector de moviment sense fils per a interior emet una alarma immediata al panell de control quan detecta a un intrús movent-se dins de la propietat protegida. Un algoritme integrat d’immunitat a mascotes minimitza el risc de falses alarmes activades per les mascotes.

Característiques

Característiques

Magnètic Porta/Finestra

Detector d’obertura sense fil que alerta al primer signe d’intrusió a l’habitació a través d’una porta o finestra oberta. Es pot instal·lar en tota mena de portes, incloent les de base metàl·lica. El dispositiu detecta l’obertura de la porta o finestra mitjançant relés reed d’alta gamma sobre els quals actua el camp magnètic.

Protegim - Teclat

Teclat amb sirena interior

Teclat sense fils per a interiors, sensible al tacte, per a controlar un sistema de seguretat Protegim amb targetes i clauers protegides. A més, el teclat combi compta amb una sirena integrada. Utilitza la tecnologia DESFire per a identificar de manera ràpida i segura als usuaris, que es basa en la norma internacional ISO 14443 i combina xifratge de 128 bits i protecció contra còpies. Aquesta tecnologia també s’utilitza en els sistemes de transport de les capitals europees i en els sistemes d’accés en la NASA.

Característiques

Característiques

Protegim - Fotodetector exterior

Fotodetector exterior

Aquest fotodetector és un detector de moviment sense fils per a ús en exteriors amb una càmera fotogràfica incorporada. Les fotos es prenen només en cas d’alarma de moviment. El Fotodetector exterior proporciona als usuaris i a les centrals receptores d’alarmes una verificació visual de les alarmes ràpida i segura, el que fa que els usuaris coneixen la situació real fins i tot abans que els lladres s’adonin. Una sèrie animada de fotos, preses per una càmera d’ampli rang dinàmic segueix a continuació de l’alarma de moviment instantani per a avaluar de manera precisa la situació. Les fotos es transmeten a través d’un protocol de radi xifrat patentat i es mostren en l’App.

Protegim - Detector moviment exterior

Detector de moviment per exterior

El detector de moviment sense fils per a exterior emet una alarma immediata a l’aeroport de connexió quan nota intrusos. Els algoritmes de processament de senyals digitals minimitzen el risc de falses alarmes i ajuden al detector a ignorar a les mascotes. El dispositiu funciona fins i tot a temperatures extremadament altes o baixes.

L’algoritme intel·ligent LISA evita falses alarmes activades per animals en moviment, arbres i plantes que es gronxen, així com aus i insectes que es posen en el detector.

Característiques

Característiques

Protegim - App

App mòbil

A Protegim treballem amb l’app Ajax Security System dissenyada per ajudar els usuaris a seguir en contacte amb les seves propietats des de qualsevol part del món. Gràcies a l’acord de col·laboració de Protegim amb Ajax, l’aplicació està disponible en llengua catalana.

alarma - incendis

Detector de fum

El detector d’incendis sense fils detecta ràpidament fum i augments de temperatura per alertar en cas de perill. La seva sirena incorporada és capaç de despertar als més dormilegues generant una potència sonora màxima de 85 dB.

Característiques

Característiques

Protegim - Botó de pànic

Comandament a distància

Comandament de seguretat sense fils bidireccional amb botó del pànic. Permet amar/desarmar ràpidament el sistema de seguretat, activa el mode nit per a la protecció parcial de la propietat i incorpora botó del pànic per a notificar a altres usuaris o a la central receptora en cas d’emergència.

Càmera 360º interior

Connecta’t en qualsevol moment a la càmera des del teu mòbil i comprova en temps real què està passant al teu habitatge o negoci.

Característiques

Característiques

Càmera wifi per interiors

Connecta’t en remot en qualsevol moment a les càmeres i comprova en temps real què està passant al teu negoci i realitza gravacions de seguretat.

Gravador NVR Wifi per a càmeres IP

El gravador permet enregistrament manual, programada o amb detecció de moviment de fins a 4 càmeres connectades en un radi d’un màxim de 100 metres en camp obert. 

Característiques

Característiques

Disc dur de 2TB

Òptim funcionament durant les 24 hores, els 7 dies de la setmana, a altes temperatures, augmentant la fiabilitat de l’emmagatzematge d’àudio/vídeo mitjançant la tecnologia AllFrame, que permet reduir la pèrdua d’imatges, millorar la reproducció i augmentar el nombre de compartiments suportats.

Plaques i adhesius dissuasius

Les plaques i adhesius dissuasius són uns elements fonamentals de la teva alarma. Estan dissenyades amb colors cridaners i s’ubiquen a llocs estratègics per on poden accedir els intrusos potencials per tal d’avisar-los que un habitatge o local compta amb l’alarma de Protegim instal·lada. Està demostrat que només pel fet de tenir una placa d’alarma fa que els lladres o ocupes abandonin el seu intent d’accedir a l’interior de l’immoble.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa