Avantatges de l’alarma per a instal·lacions esportives

Amb l’alarma Protegim podràs gestionar la seguretat de qualsevol instal·lació esportiva, evitant l’ús de les pistes fora d’horari, activant forts sirenes exteriors, i evitant intents de robatori del material i la caixa. És ideal per protegir poliesportius, clubs de pàdel o clubs de tenis.

Abast de l’alarma per a grans instal·lacions (inclòs)

El senyal de la central té un gran abast, i emet tant en horitzontal com en vertical, permetent connectar fins a 200 dispositius i cobrir grans superfícies com pistes de pàdel o camps de futbol amb una sola connexió d’alarma. 

Repetidors de senyal (disponible com a extra)

Amplifica l’abast de l’alarma afegint fins a cinc repetidors de senyal per cobrir una superfície màxima de 35 km2.

Compleix la normativa (inclòs)

La nostra alarma disposa d’una doble connexió via Ethernet i GSM, i certificat d’Instal·lació de Grau 2 per poder complir amb la normativa. 

Gestió de privacitat i protecció de dades (inclòs)

Gestiona els permisos restringint l’accés a les fotos, i la visibilitat de les càmeres d’acord amb les teves preferències i les normatives de protecció de dades. A més a més, les imatges es troben encriptades per una major ciberseguretat. 

Protecció perimetral i barreres de detecció (disponible com a extra)

Realitzem la protecció de la zona exterior del teu club amb els sensors de moviment i dispositius cortina cobrint el teu perímetre amb càmeres i detectors o generant barreres de detecció.

Integració amb centres de control (disponible com a extra)

Podem configurar perquè puguis controlar totes les càmeres de seguretat de les diferents pistes des d’un centre de control al taulell de recepció. 

Els nostres kits d’alarma empresa

Els nostres kits d’alarma empresa

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa