Avantatges de l’alarma per a primera residència

Protegeix la teva primera residència amb l’alarma Protegim i estigues tranquil en períodes vacacionals o caps de setmana, protegint-te dels intents de robatori. A més, activa el mode nit activant només el perímetre exterior quan estiguis dintre de casa i cada membre de la família compta amb un botó del pànic a l’aplicació. Si tens mascota, adaptem la teva alarma perquè es pugui moure lliurement tant a l’interior com a l’exterior, i podràs demanar fotos en qualsevol moment per veure què fa.

Foto sota demanda (inclòs)

Demana una foto en qualsevol moment i comprova l’estat de la teva llar, què fa el gos, o si els teus fills estan fent els deures. A més a més, podràs configurar escenaris, per exemple si es produeix un salt al detector de fum fem que t’arribi automàticament una seqüència d’imatges. 

Ignora mascotes (inclòs)

Els sistemes interiors encara que estiguin armats ignoren animals de fins a 50 cm d’alçada. Els sistemes exteriors fins a 80 cm. Si les teves mascotes excedeixen aquests límits, podem ajustar les configuracions per no generar falses alarmes. 

Gestió de privacitat de les imatges (inclòs)

La Central Receptora només tindrà accés a les imatges quan el sistema estigui armat. Gestiona els permisos dels usuaris, la privacitat de les fotos, i la visibilitat de les càmeres d’acord amb les teves preferències. A més a més, les fotos estan encriptades i la nostra alarma és immune als ciberatacs. 

Mode nocturn (inclòs)

Activa el mode nocturn per arma rels detectors exteriors i/o els detectors d’obertura de portes, i fins i tot la planta baixa quan estiguis dintre de casa descansant.  

Geotanca (inclòs)

Si t’allunyes o t’apropes a la teva llar l’aplicació dona avisa per si vols armar o desarmar l’alarma. 

Control de temperatura (inclòs)

Els teus detectors informen de la temperatura de les estances de la teva llar en temps real.

Protecció familiar (inclòs)

El comandament de l’aplicació disposa d’un botó del pànic perquè qualsevol usuari pugui accionar en cas d’amenaça o emergència. 

Avís de talls de llums o pèrdues de connexió (inclòs)

L’alarma t’avisa de qualsevol pèrdua de connexió o tall de llum, mentre continua funcionant gràcies a la seva autonomia de 16 hores i a la seva doble connexió per Ethernet i per xarxa mòbil. 

Protecció de façanes i zones de pas (disponible com a extra)

Amb els dispositius cortina exteriors pots protegir una fila de finestres o zones d’accés a la part del darrere de la casa.

Detector de fum (inclòs només en Kit 3P)

En cas d’incendi o fum el detector dona un avís, accionant també una forta sirena per alertar als membres de la família encara que trobin adormits a l’interior de l’habitatge. 

Protecció de trasters i garatges (disponible com a extra)

Gràcies a l’abast del senyal de la nostra alarma amb la mateixa central d’alarma pots protegir un garatge o un traster que estigui al mateix edifici, i armar i desarmar de manera independent. 

Els nostres kits d’alarma empresa

Alarma llar: tria el teu kit

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa