Compromís

El nostre compromís

A Protegim volem ser el servei d’alarmes de les empreses i ciutadans de Catalunya.  Per aquest motiu tenim un triple compromís amb el client, la llengua i el territori.

compromís amb el client - Protegim

Compromís amb el client

Escoltem les teves necessitats de seguretat de forma activa i treballem constantment per desenvolupar ofertes per a tipologies de clients e incorporar millores que donin resposta a les demandes del nostres clients.

Tenim un compromís de satisfacció amb la instal·lació i el servei. 

Els nostres equips de venda t’ofereixen sempre l’opció que millor s’ajusta a les teves necessitats i resolent tots el teus dubtes.

El nostre equip tècnic és propi, i el formem constantment per donar les millors solucions tècniques amb un servei proper. A més a més, a Protegim tenim una figura única que és el gestor d’instal·lacions, un profesional que s’ocupa de verificar que la instal·lació s’ha fet de forma correcta mitjançant un check list i de que el client comprengui com utilitzar l’alarma en el seu dia a dia. 

El nostre servei d’atenció al client està el teu costat per resoldre qualsevol dubte que et pugui sorgir. La nostra tecnologia ens permet resoldre la major part de les incidències en remot sense generar els inconvenients d’una visita a casa del client. A més a més del manteniments anuals presencials que contempla la llei, fem 3 manteniments addicionals en remot i monitoritzem en temps real les alarmes, oferint un servei proactiu. 

Aquest compromís també l’extenem a l’hora de deixar-te anar. Perquè les teves necessitats o circumstàncies poden canviar, a Protegim abolim les permanències.

Protegim - Clar i català

Compromís amb la llengua

Com empresa de Catalunya, tenim un compromís amb la llengua pròpia del país: el català. Per això som una alarma pionera en oferir una experiència d’alarma 100% en català. 

No caviïs d’idioma, canvia d’alarma

  • Contacte amb tots el departaments.
  • Contacte amb central receptora d’alarmes.
  • Contractes, documents i manuals.
  • Comunicacions.
  • Apps mòbils.

#ProtegimElCatalà 

Compromís amb el territori

Som una empresa de Catalunya per a clients de Catalunya. 

Portem el nostre servei a tots els indrets i comarques, generar riquesa i ocupació al territori, i dintre de la nostra responsabilitat social corporativa posem en marcha polítiques i accions que reverteixen al territori i la societat.

Protegim - Territori

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa