Protegim et permet gestionar i salvaguardar per complet la teva privacitat

A dia d’avui, la privacitat i la seguretat digital són més prioritàries que mai. És per això que es fa essencial disposar d’alarmes que no només ens protegeixin contra intrusions físiques, sinó que també tinguin cura de la nostra informació personal. Des de Protegim, l’alarma catalana, entenem aquesta necessitat i oferim una solució integral que posa el control absolut de la privacitat a les mans de cada un dels nostres usuaris.

A continuació t’expliquem les característiques més destacades de la gestió de la privacitat del nostre sistema d’alarma:

Control total i personalització de l’accés a les imatges

Un dels aspectes més destacats de l’alarma Protegim és la seva capacitat per permetre als usuaris gestionar qui i quan pot accedir a les imatges capturades pels fotodetectors.

A través de la nostra intuïtiva aplicació mòbil, els usuaris que són a
dministradors de privacitat poden determinar quins usuaris amb accés al sistema tenen permís per veure i sol·licitar fotos. Així com, les preferències d’accés a aquests materials del servei tècnic de Protegim i la Central Receptora. Per altra banda, els administradors de privacitat poden determinar quins dels dispositius del sistema poden capturar imatges.

Tots aquests permisos es poden editar i configurar tantes vegades com sigui necessari i permeten tota mena de configuracions personalitzades, com per exemple que l’empleat o empleada de la llar no pugui mai demanar fotos, que la càmera de videovigilància de l’exterior només es pugui consultar quan l’alarma està activada o que només un usuari en concret pugui demanar i consultar les fotos.

La funcionalitat de fotoverificació és molt útil en la protecció de tota mena d’habitatges (buits, primeres i segones residències…) però també de negocis. La fotoverificació no només augmenta la seguretat sinó que també reforça la tranquil·litat i comoditat. Amb el nostre sistema d’alarma es poden utilitzar vàries modalitats de fotoverificació:

gestió de privacitat alarma Protegim

 

  • Foto per programació: permet programar la presa de fotografies en moments específics del dia o de la setmana. És útil per supervisar zones concretes de manera regular i programada, sense necessitat d’haver d’intervenir manualment.

  • Foto sota demanda: pots demanar una sèrie de fotos en qualsevol moment per veure en temps real què està passant. És útil, per exemple, per veure què fa la teva mascota mentre estàs treballant o si els teus fills han arribat a casa.

  • Foto per escenari: aquesta configuració permet prendre fotos en resposta a determinades situacions com un tall de llum, l’activació de l’alarma d’incendi,… Per tant, aquesta opció ofereix validació visual, ajudant a reduir falses alarmes.

  • Foto per alarma:  Captura imatges immediatament quan s’activa l’alarma per ajudar a verificar la causa de l’alarma. Disposar d’evidències visuals és crucial per a una resposta ràpida i eficaç segons la situació. Les fotos generades per aquesta configuració les rebran tots els usuaris del sistema a través de l’aplicació al mateix temps que la Central Receptora.

Encriptació de les imatges per una màxima privacitat

Totes les imatges que es prenen amb el sistema d’alarma Protegim estan protegides amb un sistema d’encriptació d’alta seguretat durant la transmissió i l’emmagatzematge. Això significa que, fins i tot en el cas improbable d’un accés no autoritzat a les dades, les imatges romandran segures i inaccessibles per a tercers.

La privacitat dels usuaris és la nostra màxima prioritat, i per això utilitzem els estàndards més elevats de privacitat que hi ha al mercat. A més, el nostre sistema és immune a ciberatacs.

La gestió de la privacitat, una prioritat

L’accés a aquesta gestió avançada de la privacitat no és un privilegi amb el sistema d’alarma Protegim. A diferència d’altres opcions del mercat, tots els nostres kits incorporen dispositius que permeten la fotoverificació. Per tant, tots els nostres clients poden gestionar per complet i directament les seves preferències de privacitat. 

Dit d’una altra manera, des de Protegim, ens comprometem a oferir no només seguretat, sinó també tranquil·litat i comoditat, sabent que tens el control total sobre la informació més sensible de la teva llar o negoci. Contacta amb nosaltres i comença a gaudir de la millor tecnologia de seguretat d’Europa a través d’un sistema intuïtiu i en català.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa