Què és la inhibició d’alarmes i com es pot prevenir amb Protegim?

La inhibició d’alarmes és una tècnica utilitzada pels lladres per desactivar els sistemes de seguretat d’una propietat i poder cometre robatoris amb més facilitat. Es tracta d’una tècnica molt estesa i efectiva que consisteix a interferir en els senyals dels sistemes d’alarma, provocant-ne la desconnexió o reduint-ne la capacitat de detecció.

Un dels factors principals que permeten als lladres inhibir els sistemes d’alarma és la utilització de protocols de ràdio insegurs. Els protocols de ràdio són els mecanismes utilitzats pels sistemes d’alarma per comunicar-se amb els dispositius sense fils, com ara els sensors de moviment o les càmeres de seguretat. Si aquests protocols són vulnerables, els lladres poden interferir en els senyals dels dispositius i desactivar-los fàcilment.

A Protegim, ens prenem molt seriosament la seguretat dels nostres clients i per això els nostres equips compten amb solucions més avançades per prevenir la inhibició d’alarmes. Els nostres sistemes d’alarma estan dissenyats amb tecnologies avançades que permeten detectar qualsevol intent d’interferir al vostre senyal i activar una alarma de sabotatge.

Entre les tecnologies que compten els dispositius Ajax Systems per prevenir la inhibició d’alarmes, destaquem:

Protocol de ràdio segur

Els nostres sistemes d’alarma utilitzen el protocol de ràdio Jeweller, que utilitza un xifratge avançat d’extrem a extrem per garantir la seguretat del senyal. Aquest xifratge evita que tercers puguin interferir en el senyal dels teus dispositius i desactivar-los, i, a més, treballa en quatre freqüències de ràdio, saltant d’una a l’altra en cas de detectar interferències.

Doble via de comunicació

Les nostres alarmes utilitzen una tecnologia de transmissió de senyal segur a través d’una doble via ethernet i GSM, que evita que tercers puguin inutilitzar l’alarma tallant-ne una. A més en cas de perdre’s un dels senyals, l’alarma t’avisa d’aquest fet i també la central receptora té constància d’aquest tall, i pot enviar la policia en cas de pèrdua dels dos senyals.

Supervisió contínua de l’estat del sistema

Els nostres sistemes d’alarma tenen la capacitat de supervisar contínuament l’estat de cada detector individual i de amb l’interval de temps més reduït del mercat, detectant qualsevol error o intent de sabotatge. En cas de detectar-hi alguna anomalia, s’activa una alarma i s’envia una alerta al propietari i a la central d’alarmes.

Actualitzacions regulars

Es realitzen actualitzacions regulars en remot dels nostres sistemes per garantir el seu funcionament òptim i millorar les seves capacitats de seguretat.

En resum, la inhibició d’alarmes és una tècnica utilitzada pels lladres per desactivar els sistemes de seguretat d’una propietat, però amb els sistemes d’alarma d’Ajax Systems que utilitza Protegim, pots estar tranquil sabent que comptes amb tecnologies avançades per prevenir la inhibició d’alarmes i garantir la màxima protecció de casa teva o negoci. L’ús de protocols de ràdio segurs, com Jeweller o Wings, és clau per evitar la inhibició d’alarmes i garantir la màxima protecció de casa teva o negoci. A més, la detecció d’interferències i la supervisió contínua de l’estat del sistema són tecnologies essencials per detectar qualsevol intent de sabotatge i garantir la protecció de la propietat.

En resum, la inhibició d’alarmes és una amenaça real per a la seguretat de la teva llar o negoci. Tot i això, amb els sistemes d’alarma de Protegim, pots estar segur que comptes amb tecnologies avançades per prevenir la inhibició d’alarmes i garantir la protecció dels teus éssers estimats i béns. No escatimes en seguretat i tria Protegim per a una protecció completa i segura de la teva propietat.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa