La teva alarma compleix la normativa INT/314/2011? Descobreix perquè és important tenir un grau de seguretat 2

La seguretat dels edificis és un aspecte fonamental per garantir la tranquil·litat de la família, els treballadors i protegir-ne el patrimoni. En aquest sentit, els sistemes d’alarma són eines indispensables que ens ajuden a detectar possibles intrusos i actuar ràpidament en cas de robatori o emergència. Però és important conèixer el grau de seguretat de l’alarma.

Tot i això, no tots els sistemes d’alarma ofereixen la mateixa protecció. A l’Estat Espanyol, la normativa INT/314/2011 estableix que els sistemes d’alarma han de tenir almenys un grau de seguretat 2 per garantir una protecció òptima. Si el vostre sistema d’alarma va ser instal·lat abans de l’entrada en vigor d’aquesta normativa, és possible que tingueu un grau de seguretat inferior i, per tant, no esteu gaudint de la protecció necessària.

Actualitzar el vostre sistema d’alarma a un grau de seguretat 2 és essencial per complir amb la normativa i garantir una protecció òptima per a la vostra llar o la vostra empresa.

Els sistemes d’alarma amb grau de seguretat 2 tenen més capacitat de detecció d’intrusos i compten amb dispositius i tecnologies addicionals, com ara càmeres de seguretat, sensors de moviment i detectors de trencament de vidres, entre d’altres. A més, aquests sistemes tenen més resistència a possibles sabotatges o intents d’inhibició i desactivació, ja que compten amb una doble via de comunicació.

És important destacar que els sistemes d’alarma de grau 2 també us poden ajudar a estalviar costos en l’assegurança de la llar o de la vostra empresa. Moltes companyies d’assegurances ofereixen descomptes o tarifes reduïdes per a llars o negocis que compten amb sistemes d’alarma de grau 2 instal·lats, ja que aquests sistemes redueixen el risc de possibles robatoris i danys a la propietat.

En definitiva, actualitzar el vostre sistema d’alarma a un grau de seguretat 2 és una mesura essencial per garantir una protecció òptima i complir amb la normativa INT/314/2011. A més, aquests sistemes poden ajudar-te a estalviar costos a l’assegurança i protegir la teva llar i la teva empresa. Actualitza ara el teu sistema d’alarma contractant Protegim, l’alarma catalana i gaudeix de la tranquil·litat que mereixes.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa