Alarma sense quotes?

Quines són les diferències d’una alarma connectada i una alarma sense quotes?

La gran diferència és que una alarma connectada té al darrere l’equip de la Central Receptora d’Alarmes que vetlla 24 hores per la teva seguretat.
La central receptora d’alarmes de Protegim, verifica les intrusions en qüestió de segons mitjançant les imatges captades pels nostres receptors, avisant a policia perquè vagi al domicili o l’empresa de forma immediata.

Aquest aspecte et dona una gran tranquil·litat, ja que a l’alarma sense quotes, has de ser tu que estiguis pendent en tot moment, i qui avisi a policia, amb la necessitat d’aportar proves de fet que es tracta d’una intrusió real, i encara que aconsegueixis que hi vagin, perdràs un temps preciós per enxampar als intrusos.

alarma sense quotes

D’altra banda, amb l’alarma connectada disposes d’elements de seguretat addicionals, com a servei d’acompanyament, botó del pànic que pots accionar en cas d’amenaça, incendi, o necessitat mèdica i codi especial que pots utilitzar en cas de trobar-te sota coacció.

A més, les alarmes sense quotes són autoinstal·lables a diferència de l’alarma Protegim que et dona la tranquil·litat que ha sigut configurada per un professional qualificat per respondre a qualsevol mena d’intrusió, i a més, la instal·lació és gratuïta.

Sol.licita la teva alarma Protegim

Sol·licita la alarma per la teva empresa